Jeg fik et andet barn med hjem

Glennie Sig
Børnenes Helseklinik
Børnenes Helseklinik

MIRAKLER I HVERDAGEN

I 2008 skete der noget fantastisk, som fik mine øjne op for, hvor lidt der skulle til for at skabe små mirakler i hverdagen og jeg måtte forlade lærerjobbet efter dette.


Min yngste dreng, kom tilfældigvis i hænderne på en dygtig Kranio-Sakral terapeut i 2008.
Oscar var endnu ikke fyldt 7 år og han havde været udfordret på flere måder siden fødslen: skævt kranie, lavt immunforsvar og mange infektioner, penicillinallergi, børneeksem, sov dårligt, hyperaktiv, raserianfald, tit ked af det og fik senere svært ved at knække koden i skolen.

FORÆLDRE VED ALTID BEDST

Jeg kunne ikke sætte en finger på, hvad der var galt, og jeg havde prøvet alt muligt fra kosttilskud, andre putteritualer, undersøgelser hos lægen, zoneterapi, kiropraktor mm. Faktisk gik han til kiropraktor hver 6-8. uge i flere år..! 
Intet gav ham mere ro ret længe ad gangen og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle stille op for at hjælpe min søn. Indtil jeg helt tilfældigt fandt frem til noget, der hed: Kranio-Sakral Terapi.
Derfra forandrede verden sig for os.

JEG FIK ET ANDET BARN MED HJEM

Det var faktisk som at få et andet barn med hjem efter første behandling. 
Hold da helt op - sikken forandring! Dengang forstod jeg slet ikke, hvad Kranio-Sakral terapeuten egentlig gjorde?
Jeg kunne bare se, at det var meget blidt og at min søn faldt i dyb søvn på briksen. Men jeg fik en glad, nynnede og harmonisk dreng med hjem - mere behøvede jeg ikke at vide. 

I dag er Oscar næsten 20 år og man må sige, at behandlingerne havde langtidsvirkende effekt - for han stortrives stadig på alle måder.

TERAPEUT SIDEN 2013

Efter et par år besluttede jeg mig for at tage uddannelsen samme sted som terapeuten, der havde behandlet min søn: KST Akademiet v/ Trine Rosenberg.
Jeg forlod lærerjobbet, fordi jeg kunne se, hvor mange børn, der egentlig er fanget i en skæv krop efter fødslen. Jeg så, hvor mange børn, der bliver misforstået, fordi de er fanget i en skæv krop - og trænger til at blive løsnet og frigjort af de mange spændinger. 

I dag arbejder jeg professionelt og fuldtid med Kranio-Sakral Terapi.
Mit særlige fokus er stadig børn - naturligvis. 


Kærligst Glennie

Alle børn er blomsterbørn

I mine øjne er børn ligesom små spirer med uanede potentialer til at vækste og blomstre i fuldt flor.


Prøv bare at se disse små, solsikkespirer på billedet

 • Hvem skulle tro, at de nemt bliver 2-3 meter høje på ganske få måneder?

 • Hvem skulle tro, at deres blomsterhoveder kommer til at skinne om kap med solen og hæve sig højt op over alle de andre blomster i haven?


 • Hvem skulle tro, at de disse små skud kommer til at holde liv i fuglene til vinter med deres høje olieindhold i solsikkekernerne?

  Fantastiske potentialer, ikke sandt? Jeg ser alle 'mine' børn i klinikken som skønne blomsterbørn.Fanget i en skæv kropDu kan sikkert godt se, at spirerne på billedet trænger til at komme ud af vækstbeholderen?
Det er nogenlunde den samme begrænsning barnet oplever i en spændt og skæv krop.


  KOM GODT FRA START

  Jeg tror du forstår sammenligningen:
  De små spirer kommer aldrig rigtigt kommer fra start.
  Deres modstandskraft nedsættes og den fantastiske blomstring udebliver fordi rødderne aldrig får plads nok. 
  Den lille solsikkeblomst må nøjes med den trange plads og indordne sig - og det er da en skam...?

  På samme måde kan barnet være fanget i en spændt krop, der belaster vækst og nervesystemet - og det er langt mere end blot en skam.


  HUSK
  Det er aldrig for sent at komme afsted til Kranio-Sakral Terapi.